Karacabey’de Şengül gitti

13 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Bursa temsilcisinde ilk fatura hocaya çıktı. Son haftaların başarısız ekiplerinden Karacabey Birlikspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı. İlk aday Recep Çetin…

Karacabey’de Şengül gitti

AYHAN FİDAN

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Karacabey Birlikspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’ün sözleşmesi son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonrası karşılıklı olarak fesih edildi. Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Ümit hoca ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesih ettiklerini ve yeni hoca arayışlarına başladıklarını söyledi.

Recep Çetin geldi

Konu ile ilgili yönetim toplantısından sonra açıklama yapan Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, ‘Ümit hoca ile karşılıklı anlaşarak fesih kararı aldık. Karacabey Birlikspor’a en güzel yere getirmek için hoca arayışına başladık’ dedi. Bursa ekibinde Ümit Şengül’ün ardından göreve getirilmesi düşünülen Recep Çetin, dün takımın idmanını izledikten sonra yönetimle masaya oturdu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X