Karacabey’de teröre ortak tepki

Karacabey’de siyasi parti ilçe başkanları terörü lanetlemek amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi.

Karacabey’de teröre ortak tepki

AYHAN FİDAN

Karacabey Ticaret Borsası toplantı salonunda bir araya gelen, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Demokrat Parti İlçe Başkanı Zeki Gülan, DSP İlçe Başkanı Nuri Uzel, BBP İlçe Başkanı İzzet Toprak ve Vatan Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kurur yaşanan terör eylemlerini lanetledi.

Ortak açıklamayı okuyan AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta polislerimize ve daha orada yaşadığımız acımız soğumadan Kayseri’de silahsız askerlerimize yönelik olarak düzenlenen hain saldırılar, daha önceki hain ve kanlı eylemler gibi milletimizin birliğine, bekasına, bütünlüğüne yönelik vahşet gösterileridir” dedi.

Terör ve terörden beslenenlerin hiçbir zaman bu ülkede hakimiyet kuramayacağını belirten Erol, “Tarihimizden aldığımız güçle, terör saldırıları karşısında millet olarak topyekun mücadele edeceğimizden ve daha da kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Erol açıklamada, “Teröre vereceğimiz en güzel cevap, kardeşliğimizi daha da güçlendirmek olacaktır. 15 Temmuz’da milletimizin iradesine karşı FETÖ ihanet şebekesi tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan alçakça girişime karşı siper ettiği göğsüyle, inancıyla, vatan sevgisiyle tanklara, tüfeklere karşı koyan aziz milletimiz, inanıyoruz ki teröre, şer odaklarına karşı her zaman olduğu gibi daha da kenetlenecek ve bu şerre bir dur denilecektir” dedi.

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol son olarak, “Bizler farklı görüşlerden siyasi partilerin temsilcileri olarak ülkemizin birliği, bütünlüğü, bekası yolunda biriz, beraberiz ve bu bütünlük adına canlarını siper eden güvenlik güçlerimiz ile devletimizin yanındayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadesine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X