Karacabey’de yatırım dönemi

Önemli yatırımların yakında başlayacağını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 5 yıllık dönem sonunda ilçenin örnek bir kent konumuna yükseleceğini söyledi.

Karacabey’de yatırım dönemi

Borçsuz belediyeler listesinde olduklarını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bugüne kadar uyguladığımız tüm çalışmalar, hazırladığımız 5 yıllık stratejik planımıza uyumla devam ediyor. Artık belediyemiz vites büyültme dönemine girmiş ve bu anlamda yatırım projelerimizi de ardı ardına hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

5 yıllık stratejik planın revize edilerek meclisten oybirliği ile geçtiğini ve önümüzdeki dönemdeki yatırımların da yer almasının sağlandığını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, “Geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık binası arkasındaki yeni Kent Meydanı inşaatına başladık ve 1 yıldan önce bu tesisi hizmete açacağız. Soğan pazarındaki kamyon garajının, Bakırköy mevkiindeki bir alana taşınmasına da yakında başlıyoruz ve bu alanda, geniş bir sebze ve meyve hal kompleksi de yer alacak. Kamyon garajı ve soğan pazarından boşalacak alanın yerine de karşısındaki hastane ile uyumlu bir cazibe merkezinin hazırlık çalışmalarında da son aşamaya geçiyoruz” dedi.

SPOR KOMPLEKSİ

“Tarım AVM’yi de Türkiye’de ilk kez biz gerçekleştiriyoruz” diyen Özkan, “Bu tarım AVM’nin içinde çeşitli araştırma laboratuvarları da olacak ve ülke dışına da hizmet verecek bir işlevselliğe sahip olacak. Yine revize edilen stratejik plan maddeleri arasında Öğretmenler Parkı’nın bulunduğu bölgeye, Bursa İl Gençlik Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz, Güney Marmara Bölgesi’nin en kapsamlı spor kompleksi inşaatı projemiz yer alıyor. Tüm bu büyük ölçekli yatırımların yanı sıra şehir içindeki otopark ihtiyacının çözümüne yönelik, Cumhuriyet Alanı ve vergi dairesi civarlarında arsa satın alma ve kazandırma çalışmalarını da sürdürüyoruz. 5 yıllık dönem sonucunda Karacabeyimizi örnek bir kent konumuna yükseltme çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X