Karacabey’den ata sporuna destek

Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Mahsut Güler’i makamında kabul eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu sporun ilçede yaygınlaşması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Karacabey’den ata sporuna destek

AYHAN FİDAN

Karacabey’de vatandaşların spor faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri adına bugüne kadar önemli adımlar atan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geleneksel ata sporumuz cirit ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Önceki gün Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Mahsut Güler ile Başkanlık makamında bir araya gelen Başkan Özkan, cirit sporunun Karacabey’de de başlaması için mutabakata varıldığını belirterek, çok yakında Karacabeyliler’in bu sporla tanışması için gerekli çalışmalara başlanacağını müjdeledi.

SAHİP ÇIKIYORUZ

Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Mahsut Güler’e oldukça güç şartlarda Ata yadigârı bu sporu tanıtmaya devam ettikleri için teşekkür eden Başkan Ali Özkan, “Yüzyıllardır oynanarak geleneksel hale gelen ve sadece bize özgü olan bu sporumuzun yaygınlaşması ve genç nesillere tanıtılması için de gereken ne varsa yapmaya hazırız. İlçemizde önümüzdeki bahar ayında yapılacak şenliklerde cirit sporumuz da yer alacak. Kuşkusuz halkımız, bu değerli sporun keyfini ve gururunu yaşayacaktır” dedi.

Başkan Ali Özkan, makamında misafir ettiği Mahsut Güler’e, adının yazılı olduğu 16 numaralı kulüp forması da hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X