Karacabey’den tarihi zafer… Süper Lig ekibini elediler…

Süper Lig ekibi Hatayspor’u penaltılara giden maçta eleyip kupada adını 5. tura yazdırdı. Antakya’da nefes kesen mücade iki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan mavi siyahlılar, seri penaltılarda turlamanın sevincini yaşadı.

Karacabey’den tarihi zafer… Süper Lig ekibini elediler…

2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda karşılaştığı Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın çalıştırdığı Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor’u penaltılara giden maçta 7-6’lık skorla eleyerek 5. tura yükselmenin sevincini yaşadı. Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan ve baştan sona büyük heyecana sahne olan maçta mavi siyahlı ekibimiz 19. dakikada İlyas’ın soldan ortasında Temel Taşkın’ın ön direkte kafayla topu ağlara göndermesiyle 1-0 öne geçti.

NELER KAÇTI NELER?
Evsahibi ekip 25. dakikada Gökhan’ın sağdan ortasında Soner Örnek’in kafa golüyle skora 1-1’lik denge getirdi. Karacabey Belediyespor 63. dakikada Ömer Çetinbaş’ın kaleciyi de geçip topu ağlara göndermesiyle skorda 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Ancak 80. dakikada Katranis’in soldan ortasında Akintola kafayla topu ağlara gönderince maça yeniden 2-2’lik denge geldi. 86’da Karacabeyli Berk Ali karşı karşışya vuruşunda Kaleci Akın’ı geçemeyince maç uzatmaya gitti.

HAKLI SEVİNÇ
Uzatma bölümünde de etkili oyununu sürdüren Karacabey Belediye Berk Ali ile gole yaklaşsa da kaleci Akın topu ayağıyla çıkarıp gole izin vermedi. Normal süresi ve uzatmaları 2-2 sona eren maçta penaltı atışlarına geçilirken, mavi siyahlılarda Abdullah, Temel Taşkın, Rasim, Sadık Arda, Taşkın Kartal fileleri sarsan isimler oldu. İlyas Yılmazer ve Ömer Çetinbaş penaltı atışlarında başarılı olamadı. Hatayspor’da ise Traore, Bounpendza, Abdurrahman ve Akintola’nın vuruşları golle sonuçlanırken, Mirkan Aydın topu dışarı attı, Yusuf Abdioğlu’nun vuruşunu da kaleci Veysel çıkarıp Karacabey’e turu getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X