Karacabey’e 110 bin ton asfalt

Karacabey’in Harmanlı Mahallesi’nde de yol yapım çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından devam ediliyor.

Karacabey’e 110 bin ton asfalt

Karacabey’in Harmanlı Mahallesi’ndeki yol çalışmasını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçeye bu yıl içinde 85 köy ve mahallede 110 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirildiğini söyledi. 

Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olmasını amaçladıklarını kaydeden Altepe, Karacabey’deki çalışmaların titizlikle sürdüğünü anlattı. Karacabey’de özellikle köylere giden ana yolların asfaltlarının da yapıldığını kaydeden Altepe, bölgede bu yıl içinde 85 köy ve mahalle civarında 110 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Tüm alanlarda çalışmaların sürdüğünü ve bu kapsamda da 150 kilometre yol çalışmasının yapıldığını ifade eden Büyükşehir Belediye  Başkanı Recep Altepe, “Bunlardan biri de Karacabey’in Harmanlı Köyü. Harmanlı ile Karacabey bağlantısında uzun yıllar sıkıntı vardı ve bu 6 kilometre yolun da yapılması isteniyordu. Biz de gelen talebi dikkate alıp, çalışmaya başladık. Karacabey ile Harmanlı bağlantı yolu birkaç gün içinde bitecek” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Harmanlı Mahallesi Muhtarı Erdem Çolak da hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ederek, “25 yıldır yapılmayan, yazın tozdan kışın çamurdan geçemediğimiz yolumuz kısa zamanda yapıldı ve şu an asfaltlanma aşamasına geldi. Mezarlık yollarımız da yapıldı. 6 kilometrelik Karacabey bağlantı yolu ile birlikte Harmanlı’ya yapılan toplam 11 kilometrelik asfaltımız bitmek üzere” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X