Karacabey’e 170 milyonluk altyapı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin yenilenmesi için 170 milyon TL tutarında yatırım yapılacağını söyledi.

Karacabey’e 170 milyonluk altyapı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 35 yıl önce yapılan ve işlevini yitiren kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi’nce ilçeye 170 milyon TL tutarında yatırım yapılacağını bildirdi. 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye 170 milyon liralık kaynak aktarıldığını belirterek, kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin komple yenilenmesini hedefleyen çalışmaların, önümüzdeki yıl başlayacağını kaydetti. 

İlçede, önümüzdeki hafta sonu uygulanacak su kesintisinin de bu altyapı yenileme çalışmalarının bir parçası olduğunu dile getiren Özkan, 100 metrelik asbestli su borusu değişimi ve pompaların yenilenmesi başta olmak üzere ekiplerin birden fazla noktada aciliyet arz eden önemli çalışmaları gerçekleştireceği bilgisini verdi. Özkan, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya ile birlikte son hazırlıkları gözden geçirerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X