Karacabey’e Ali Nail geldi

3.Lig ekibinde teknik direktör sorunu çözüldü. Mavi siyahlı yönetim, ligin ikinci yarısı için Bursaspor’un unutulmaz ismi Ali Nail Durmuş’la sezon sonuna kadar anlaşma yaptı.

Karacabey’e Ali Nail geldi

AYHAN FİDAN

TFF 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Fethi Çokkeser’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna aynı grupta mücadele eden Tekirdağspor’dan ayrılan Ali Nail Durmuş’u getirdi. Başkan Uğur Koçak, iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek, “Ali Nail Hoca senelerdir profesyonel liglerde çalıştı. Bugün de aramıza katıldı. Kendisiyle sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Hocamızla istediğimiz, özlediğimiz yerlere çıkacağımıza inanıyoruz. Ali Nail Hocamız 2 Ocak’ta 12 günlük Antalya kampında takımımızın başında olacak” dedi.

BURSA’DA İLK KEZ

Futbolculuk döneminde Bursaspor’da yıllarca forma giydiğini ve kaptanlık yaptığını belirten Ali Nail Durmuş, Bursa’nın yerinin kendisinde ayrı olduğunu belirterek, “14 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Bursa’da ilk defa teknik direktör olarak profesyonel takımda çalışma imkanı buldum. Karacabey’in potansiyelini gördüm. Karacabey Birlikspor’da hedefimiz play-off oynamak. Benim buraya gelme sebebim bu. Camiamızla ve taraftarlarımızla hep birlikte el birliğiyle takımımızı iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Tekirdağ’dan ayrıldı Bursa’ya geldi

Transfer yasağı bulunan ve maddi imkansızlıklarla boğuşan Tekirdağspor’daki görevinden ilk yarının bitimiyle birlikte ayrılan Ali Nail Durmuş, daha önce Darıca Gençlerbirliği, Bucaspor, Aksarayspor, Zeytinburnuspor, Gebzespor, Tavşanlı Linyitspor ve Adıyaman 1954 takımlarını çalıştırdı. Ali Nail Durmuş’un yardımcılıkları ise Cem Karaca ve Aydın Artanlar yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X