Karacabey’e çok amaçlı kompleks

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Karacabey’e çok amaçlı bir kompleks kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Karacabey’e çok amaçlı kompleks

AYHAN FİDAN

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile yaptıkları görüşmede, Bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa üstleneceği bir projeyle Karacabey’e güzel bir eser kazandırarak ilçe halkının ve gençliğin hizmetine sunmak istediklerini ifade etti. Benzer bir projeyi Mustafakemalpaşa ilçesi için uğraştıklarını ve temel atıldığını ifade eden Şahin, Karacabey’e de benzer bir proje kazandırmak istediklerini kaydetti.

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol da, sadece sporun değil birçok sosyal aktivitenin yapılmasını sağlayacak bir tesisi Karabey halkına kazandırılması gerektiğine inandığını söyledi. Erol, “Kullanımın belediyemize ait eski panayır yeri olarak bildiğimiz şu an ki öğretmenler parkı olan yaklaşık 200 dekarlık bir park alanında yapımı bitmiş bazı spor tesislerine entegre edebileceğimiz büyük bir spor kompleksini Karacabey halkının hizmetine sunmak için düğmeye bastık. İlçemizde vizyon sahibi sporcular, idealist bir gençlik, ecdadına, değerlerine ve vatanına sahip çıkacak kentine bağlı, kentlilik ve çevre bilincine sahip gençlerimizi yetiştirmek ve geleceğimizi şekillendirecek gençlerimize katkı sağlamak en büyük hedefimizdir” dedi.

20 MİLYON TL’YE MALOLACAK

Spor ve Kültür Merkezi olarak düşünülen yaklaşık 20 milyon liralık projede, çok amaçlı salonlar, sinema, seminer salonu, sergi salonu, otopark yer alacak. Merkezde kursiyerlere hizmet verecek dersler ve sanat atölyeleri, kafeterya ,yüzme havuzu, güreş salonu, jimnastik ve kondisyon salonları, sportif faaliyetlerin yapılabileceği salonlar, buz pateni pisti, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ile Karacabeyspor’a kullandırılacak konaklama alanı ile tesisin yan tarafında kalan boş alanda çocukların at binebileceği padokların yapılacağı ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X