Karacabey’e çok yakıştı

M.Fehmi Gerçeker Stadı görkemli bir törenle açıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen stadyum Karacabey Birlikspor’un bugünkü lig karşılaşmasına hazır hale getirildi.

Karacabey’e çok yakıştı

AYHAN FİDAN

Bu sezon 3.Lig’de mücadele edecek Karacabey Birlikspor stadına kavuştu… Bugün kendi sahasında ligin ilk maçını Cizrespor’u ağırlayacak olan temsilcimizin stadı dün törenle açıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen stadyumun açılış organizasyonuna Ak Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak ve çok sayıda davetli katıldı. 

3 MİLYON TL HARCANDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Karacabey’in güzel takımına yakışır olarak stadyumu düzenleyerek açılışını yaptık. Çok kötü durumda olan, Karacabey’e, yakışmayan bir tesisti. Bizde yeni baştan, tribününden, sahasına, çevresinden, duvarlarına ve aydınlatmasına kadar her şeyiyle birlikte yenilediğimiz bir tesis oldu. Stadyumun tadilatı yaklaşık 3 milyon TL’ye mal oldu. Başta Karacabey sporumuza ve tüm sporcularımıza, amatör sporumuza ve tüm Karacabeyimize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X