Karacabey’e modern hayvan barınağı

Karacabey Belediyesi’nin günümüz şartlarına uygun bir sistem ile restore ederek yenilediği hayvan barınağı törenle açıldı.

Karacabey’e modern hayvan barınağı

Sahipsiz hayvanları adeta misafir gibi ağırlayacak olan hayvan barınağı, Hamidiye Mahallesi’nde mezbaha yanında faaliyet gösteriyor. Barınağın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Karacabey Belediyesi olarak ihtiyaca cevap vermesi maksadıyla burayı güzel bir şekilde düzenledik. Bu projeyi geliştirdik. İlçede bir eksikliği dolduracağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Veteriner Hekimi Aybars Tunalı, barınağın hem kapasitesinin artırıldığını, hem de şartlarının modern hale getirildiğini ifade ederek, ‘Otomatik suluklardan yaz aylarında köpeklerin serinlemesi için kurulan fıskiyelere kadar birçok yenilik yer alıyor. Barınağımızın ön kısmına yiyecek toplama ünitesi yapıyoruz, isteyen vatandaşlarımız, hayvan severler, istedikleri saatte yiyecek getirip o kısma bırakabilecekler’ diye konuştu.

Konuşmanın ardından protokol mensupları tarafından hayvan barınağının kurdelesi kesildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X