Karacabey’e ramazan bereketi

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Bakırköy ve çevresine 2 milyon TL’lik altyapı yatırımı yapıldı. Karacabey Stadyumu’nun yenilenmesi çalışmalarının da yeni sezona yetiştirileceği bildirildi.

Karacabey’e ramazan bereketi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde halkla buluşma toplantıları haline gelen iftar organizasyonları kapsamında Karacabey ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

İftar öncesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları gezen Başkan Altepe, ilk olarak sıcak asfalt kaplama yapılan Bakırköy yolunu inceledi. Bakırköy yolunun Karacabey’i Mustafakemalpaşa’ya bağlayan önemli bir alternatif olduğunu dile getiren Başkan Altepe, ‘Ulaşılabilir bir kent çalışmalarımız sadece kent merkezinde değil, 17 ilçemizde de kesintisiz sürüyor. Karacabey’de de özellikle köy grup yollarının yapılması ve sıcak asfaltla kaplanması Büyükşehir’le gerçekleşiyor. Artık köylere ulaşım daha kolay sağlanıyor’ dedi.

 

ALTYAPI TAMAMLANDI

Daha sonra Bakırköy Mahallesi meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Altepe, burada içme suyu ve kanalizasyon hatları için önemli bir yatırım yaptıklarını söyledi. Bakırköy’de 11 kilometre içme suyu hattı ile 7 kilometre kanalizasyon hattı imalatı yapıldığını ve ihtiyacı karşılayacak büyüklükte bir fosseptik çukuru açıldığını belirten Başkan Altepe, ‘Yeter ki insanımız sağlıklı içme suyuna kavuşsun, kanalizasyon atıklarımız açıktan akıp, halkımızın sağlığını tehdit etmesin. Alt yapıyı bitirdikten sonra yolun satih kaplama işlemi de tamamlandı. Tüm çalışmalar için Bakırköy ve çevresi için 2 milyon TL’lik yatırım yapıldı’ diye konuştu. 

YENİ SEZONA YETİŞTİRİLECEK

Başkan Altepe, daha sonra yenileme çalışmalarını incelemek için Fehmi Gerçeker Stadyumu’na geldi. Bursa’yı spor kenti haline getirme yolundaki çalışmaların merkeze yeni bağlanan 10 ilçede de aralıksız sürdüğünü dile getiren Başkan Altepe, bu yıl 3. Lige yükselen Karacabeyspor’u kutladı. Şampiyon Karacabey’in daha üst liglere çıkması için ellerinden gelen desteği verdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, ‘Artık çalışmalarımız profesyonel maçlara göre yapılıyor. Çim saha yeniden yapılıyor. Şuanda çimler hazırlanıyor ve önümüzdeki günlerde serilecek. Tribünler, çatılar, çevresi bunun yanında antrenman sahası da tamamlanmak üzere. Aydınlatma sistemleri kuruldu. Karacabeyspor yeni sezona inşallah yeni statta girecek’ dedi. 

ÖZKAN’DAN TEŞEKKÜR

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Büyükşehir Belediyesi’nin büyük dokunuşlarıyla önümüzdeki 3 yıl içinde ilçe altyapısına 170 milyon TL’lik yatırım yapılacağını belirtti. Başkan Özkan, 30 – 35 yıl önce yapılan stadyumun yeniden doğuşunun da Büyükşehir Belediyesi sayesinde gerçekleşeceğini belirterek, katkıları nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. 

Başkan Altepe, daha sonra ilçe kaymakamlığı arkasındaki meydanda düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X