Karacabey’e sosyal tesis

Karacabey Atatürk Parkı’ndaki alan ile atıl binaları inceleyen Altepe, bölgenin rekreasyon alanları ve çevre düzenlemeleriyle ilçe halkının hizmetine sunulacağını bildirdi.

Karacabey’e sosyal tesis

Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki sosyal tesis zincirine Karacabey’i de ekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte ilçede bulunan Atatürk Parkı’ndaki alanı ve atıl binaları inceledi.

 

Sosyal tesislerin Bursa’nın diğer ilçelerine de kazandırılacağını ifade eden Recep Altepe, tüm ilçeleri daha kaliteli yaşam alanlarıyla buluşturma hedefiyle çalıştıklarını anlattı. 

Karacabey’de yaklaşık 250 bin metrekare alandaki parkta bulunan atıl binalar ve göleti değerlendirerek, bölgeyi rekreasyon alanları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte güzel bir tesisle renklendireceklerini ifade eden Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek tesisin, Karacabey halkının uğrak noktalarından olacağını ve nikah sarayı ile birlikte ilçeye değer katacağını kaydetti. 

TATİL BÖLGESİ

Bölgeyi değerlendirmek için çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, alanın en güzel şekilde değerlendirilmesi için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduklarını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin buradaki atıl binaların sosyal tesis olarak değerlendirilmesi için BURFAŞ’ı görevlendirdiğini dile getiren Altepe, “Bölgenin yakınında inşaatı devam eden Devlet Hastanesi de kısa sürede hizmete açılacak. Atatürk Parkı’ndaki bu bölge de en kısa zamanda canlanarak, vatandaşlarımızın dinlenebileceği bir tatil bölgesi olabilecek” şeklinde konuştu. 

BUSKİ’nin Karacabey Şubesi’ni de ziyaret eden Başkan Recep Altepe, Karacabey Kent Konseyi’nin açılışını gerçekleştirerek konsey üyeleriyle bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X