Karacabey’e yeni kent meydanı

Karacabey Belediyesi, işlevselliğini yitiren Hükümet Konağı arkasındaki otoparkın yerine kente nefes aldıracak yeni kent meydanı inşaatına, temel atma töreniyle başladı.

Karacabey’e yeni kent meydanı

AYHaN FİDAN

Karacabey’in kent meydanına yeni yapılmaya başlanan yeni kent meydanının temeli atıldı. Törene, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaklaşık 20 yıl önce yapılan ve işlevselliğini yitiren Hükümet Konağı’nın arkasındaki otoparkın yerine, kente nefes aldıracak yeni projenin ilçeye değer katacağını ifade etti. Özkan, proje alanı içerisinde yer alan yeni meydana, ’15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’ adını vereceklerini söyledi. Temeli atılan yeni meydanın 4 kattan oluştuğunu belirten Özkan, bodrum katta otopark, zemin katta işyerleri, tuvalet, trafo, ve revak alanı, birinci katta nikâh salonu, sosyal tesis, çocuk oyun alanı, süs havuzu, gezinti alanları yer alacağını söyledi. İkinci ve son katta ise 4 odası olan misafirhane bulunduğunu kaydetti. Özkan, projenin tamamlanmasının ardından her yönüyle ilçeye değer katacağını ifade etti. 

MİLLETİMİZ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç , AK Parti’nin yerel yönetimlerde büyük başarılara imza attığını ifade ederek, “Bu meydanın ismi çok anlamlı ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’. 15 Temmuz’da milletimiz demokrasiye sahip çıktı. Sandığa gidip kendi verdiği oya sahip çıktı. Hangi partiden olduğunun önemi yok. Bu darbe girişimi sadece bir partiye karşı değil, milletin tüm iradesine karşı yapılmıştır. Milletimiz buna müsaade etmedi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X