Karacabey’e yeni mesire yeri

Bursa’nın Karacabey ilçesine yeni mesire yeri yapılacak.

Karacabey’e yeni mesire yeri

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, atıl vaziyette bulunan çamlık diye tabir edilen alanı gezerek incelemelerde bulundu.

Özkan, vatandaşların rahat nefes alacağı yeni bir mesire alanı oluşturmak istediklerini söyleyerek, “Karacabey’imizin güzelliklerini birer birer ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi de şu an içerisinde bulunduğumuz Esentepe’deki ki çamlık. Karacabey Belediyesi olarak hem yeni projeler ortaya koyuyoruz hem de atıl vaziyette, köhnemiş mekanları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz bu alan yıllar önce yetkililer tarafından çamlık olarak tabir edilmiş, çam ağaçları ekilmiş ve günümüzde yetişen bu ağaçlar buraya bir güzellik katmış. Fakat şimdiye kadar çok ilgi gösterilmemiş. Bu değeri ufak dokunuşlarla, ufak harcamalarla vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz. Yiyecek, çay, oturma ve oyun alanları yapacağız. Burayı Karacabeylilerin nefes alabileceği güzel bir ortam haline getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X