Karacabey`e yeni terminal

Büyükşehir yasası sonrası sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi`ne aktarılan Karacabey Otobüs Terminali yeniden düzenleniyor.

Karacabey`e yeni terminal
AYDIN FİDAN
 
BURULAŞ’a devrolan Terminal’de gerekli yeni düzenlemeler için düğmeye basıldı.BURULAŞ ekiplerinin hazırladıkları proje tamamlandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Proje ve Yapım İşleri Yöneticisi Mesut Demir, projesi tamamlanan yeni terminali Özkan’a tanıttı.
 
Karacabey Belediyesi daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda Demir, terminalin yeni proje ve ilgili tüm detayları paylaştı. Proje içerisinde yer alan önemli düzenlemeler arasında ısıtma ve soğutma sistemi kurulması, yolcu bekleme ve kafeterya gibi sosyal alanların yenilenmesi, daha rahat bir ulaşım için yolcuların keyifli zaman geçirebilecekleri alanların yanı sıra çevre düzenlemeleri yer alıyor.
 
ÇALIŞMALAR YAKINDA
 
Dört dörtlük bir proje çizildiğini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmaların yakında başlayacağı müjdesini verdi.
 
“Çalışmalar bittiğinde, ilçemizin vitrini olan yerlerden birisi olan terminali, Karacabey’in simgelerinin yolculara aktarılacağı çeşitli çalışmalarla süsleyeceğiz. Ve ilçemizi tanıtan, anlatan medeni bir alan olması için gerekli tüm desteği sağlayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X