Karacabey’e yıldız transfer

3.Lig temsilcimiz, Süper Lig tecrübesi olan Hurşut Meriç’i kadrosuna kattı

Karacabey’e yıldız transfer

36 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllık mukavele yapan Karacabey Birlikspor, aynı zamanda Manisaspor’dan Onur Sağlam’ı renklerine bağladı. 

Spor Toto 3. Lig’in yeni takımı Karacabey Birlikspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor… Mavi siyahlı kulüp, Bandırmaspor’dan Süper Lig tecrübesi bulunan Hurşut Meriç ile Manisapor’dan Onur Sağlam’ı renklerine bağladı. İmza törenine kulübün onursal başkanı ve Belediye Başkanı Ali Özkan, Kulüp Başkanı Uğur Koçak, Asbaşkan Fahrettin Dengiz ile Basın Sözcüsü Murad Bertan katıldı. 

GOLCÜ KOZAN’DAN

Basın Sözcüsü Murat Bertan, kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarının devam edeceği müjdesini verirken, Hurşut ve Onur da yeni takımlarının başarısı için ter dökeceklerini ifade ettiler. 1 yıllık mukavele imzalayan Hurşit Meriç, Süper Lig’de Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor ve Bandırmaspor’da oynadı. 1 yıllık mukavele yapılan sol bek Onur Sağlam da Manisaspor’dan kadroya dahil oldu. Karacebey Birlikspor, Kozanspor’un golcüsü Muzaffer Özcanlı’yla da görüşmelerini sürdürüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X