Karacabey’in bir eksikliği daha gideriliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ulaştırılan mezarlık hizmetleri kapsamında, Karacabey İlçesi’nin ihtiyacı olan gasilhanenin yaz aylarında ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Karacabey’in bir eksikliği daha gideriliyor

Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki ihtiyaçlara çözüm üretmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey İlçesi’nin Mecidiye Mahallesi’nde yapılacak olan gasilhane alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak, kentin tüm ilçelerinin daha yaşanabilir hale gelmesiyle ilgili gayretli çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, “Bütünşehir ile Büyükşehir’e devredilen tüm konularda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlardan biri de mezarlıklar idaresi… Bu konuda ilçelerimizin en önemli eksiklerinden biri de gasilhaneler… Karacabey Belediyesi’nin halen defin işlemlerini yaptığı Mecidiye Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane projesi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

 

İki katlı proje

Karacabey’de yaklaşık 550 metrekare alanda planlanan proje hakkında bilgi veren Başkan Altepe, “İki katlı binayı kapsayan proje, Karacabey İlçesi’nin ihtiyaçlarını giderecek. Binanın alt katında hem kadınlar hem de erkekler için ayrı ayrı cenaze yıkama birimleri, bekleme odaları, kayıt odası ve mescitler bulunuyor. Üst katta ise yönetici ve dinlenme odaları ile yemekhane yer alıyor” dedi.

Başkan Altepe, gasilhanenin proje işlemlerinin tamamlandığını ve ihalelerinin de gerçekleştiğini ifade ederek, kısa süre sonra imalat çalışmalarına başlanacak olan yapının yaz aylarında ise hizmete başlayacağını kaydetti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey İlçesi’nin Mecidiye Mahallesi’nde önemli bir eksiklik olan gasilhanenin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X