Karacabey’in bir umudu daha var! 0-0

Tekirdağ deplasmanında aldığı golsüz beraberlikle düşme hattına inen mavi siyahlılar son hafta maçını kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

Karacabey’in bir umudu daha var! 0-0

Spor Toto 3.Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan maçta deplasmanda Tekirdağspor ile 0-0 berabere kaldı. Sahaya mutlak 3 puan için çıkan Karacabey 32’de Samet ve 40’ta Erhan ile net fırsatları değerlendiremedi. 81’de Muhammed’in ikinci sarıdan kırmızı kartla atılmasıyla 10 kişi kalan Karacabey evine 1 puanla döndü. Mavi siyahlı ekibimiz son hafta maçında evinde konuk edeceği Ankara Demir’i yenip ligde kalabilmek için Beylerbeyi, Tekirdağ ve Cizre’den en az birinin kaybetmesini bekleyecek.

Tekirdağspor 0-0 Karacabey Birlik

STAT: Namık Kemal

HAKEMLER: Kadir Sağlam (**), Özgür Fatih Kalaycı (**), Aydın Karsavun (**)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Volkan, Mehmet (Tekirdağ) Gökhan (Karacabey Birlik)

KIRMIZI KART: Dk.81 Muhammed (Karacabey Birlik)

TEKİRDAĞSPOR: Erşen (**), Volkansel (*) (Dk.17 Emre **), Hakan (***), Rıdvan (**), Kemal (***) (Dk.87 Barış), Ceyhun (**), Mehmet Ali (**), Alpay (**), Göksel (**), Mehmet Fırat (**) (Dk. 90+3 Mert), Murat (**)

KARACABEY BİRLİK: Ramazan (**), Muhammed (***), Hurşut Meriç (***), Ali (***) (90+2 İbrahim), Gökhan (**), Hüseyin (**), Yusuf (**), Samet (**) (Dk.75 Alp *), Deniz (**), Erhan (**), Osman (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X