Karacabey’in forvet sıkıntısı

Teknik Direktör Fethi Çokkeser, ‘Sezon başından bu yana gol sorunu yaşıyoruz. Bunları da devre arasında tamamlamaya çalışacağız’ dedi.

Karacabey’in forvet sıkıntısı

AYHAN FİDAN

TFF 3’teki temsilcilerimizden Karacabey Birlikspor, yarın deplasmanda oynayacağı Arsinspor maçından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. 

Direktör Fethi Çokkeser, ‘Sezon başından bu yana gol sıkıntısı çekiyoruz. Bunun yanı sıra takımda en çok gol atan forvetimiz Batuhan’ın sakat olması bizim hücum gücümüzü azalttı’ dedi. Arsinspor maçından puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini belirten Fethi Çokkeser, ‘Karadeniz futbolunun, savaşan, çok koşan, çok mücadele eden ve inatçı bir yapısı var. Biz de onlara karşı gereken mücadeleyi vermeye gidiyoruz. Aynı şekilde rakibe karşılık vermemiz gerekiyor. Buradan Bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla döneceğiz. Ligin ilk yarısını ilk 5 içerisinde  bitirmeyi hedefliyoruz. Bunu başaracak inancımız var. Oyuncularıma inanıyorum. Antrenmanlarda oldukça istekliler’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X