Karaciğer nakli yapılmazsa ölecek!

Bursa’da karaciğer nakli olması için 260 bin lira istenen siroz hastası Ahıska Türkü Gülnara Vissarieva, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Karaciğer nakli yapılmazsa ölecek!

Gürsu ilçesinin Kurtuluş Mahallesi’nde kiralık evde oturan evli ve 2 çocuk annesi 44 yaşındaki Gülnara Vissarieva,

yakalandığı hastalık sebebiyle yatağa mahkum ve konuşamıyor. Kazakistan vatandaşı olduğu için sigortadan yararlanamayan Gülnara, şimdi kendine uzanacak yardım eli bekliyor.

Günübirlik işlerle ailesinin geçimini sağlamaya çalışan Dilşad Vissariev, “Ailemle 4 ay önce Türkiye’ye geldik. Eşim uzun zaman önce siroz hastalığına yakalandı. İyileşebilmesi için organ nakli lazım. Baldızım veya kızım karaciğerini eşime verecek, ancak 260 bin lira para bulmamız gerekiyor. Çalışma izni ve sigortam olmadığı için hastane bizden 260 bin lira talep ediyor. Ben de kaçak olarak gündelik işlerde çalıştığım için ancak aileme bakabiliyorum. Eşimin tedavisi için sürekli hastanelere gidiyoruz. İlaç masrafları her ay 1500 lira tutuyor. Bu parayı çok zor kazanıyorum. İlaç parası için gece geç saatlere kadar çalışıyorum. Bu mübarek üç aylar hürmetine devlet büyüklerimden ve hayırseverlerden yardım istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X