Karadeniz ve Trakya  komedisi aynı filmde

Bursalı oyuncu Ececan Gümeci’nin başrolünü Çetin Altay’la paylaştığı ‘Oflu Hoca Trakya’ filmi, Karadeniz ve Trakya mizahını harmanlayarak güldürecek. 

Karadeniz ve Trakya  komedisi aynı filmde

Oflu Hocanın Şifresi serisinin yeni filmi ‘Oflu Hoca Trakya’da’ 13 Nisan’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Çetin Altay’ın Oflu Hoca ve Haspi adında iki karaktere can verdiği filmde; Bursalı başarılı oyuncu Ececan Gümeci de Trakyalı bir karakteri canlandırıyor. Karadeniz ve Trakya mizahını harmanlayan filmde Haspi ve yakın dostu Aytekin’in kız isteme esnasında tuzaklı sorulara verdikleri yanlış cevaplarla ortalık karışacak. 

KENDİ HALİNİ HATIRLADI

Ekim ayında dünya evine giren Çetin Altay, filmdeki kız isteme sahnesini çekerken kendi yaşadıklarını hatırladığını itiraf etti. Altay, ‘Biz eşimi isterken evde bütün mahalleyle beraber büyük bir sessizlik ve gerginlik içindeydik. Herkes halıya bakıyordu. Defalarca birbirimize asılsınız? diye sorduk. Dayım kahve yapılırken kızı istedi. Eşimi mutfaktan biz seni aldık’diye çağırdık’ sözleriyle kendi anısını paylaştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X