Karadenizliler Derneği’nden birlik şöleni

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Karadeniz Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin düzenlediği ‘Hamsi Şöleni’nde teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Karadenizliler Derneği’nden birlik şöleni

Karadeniz kültürünün Mustafakemalpaşa’ya taşındığı şölen programı, İstanbul’da yaşanan terör saldırıları dolayısıyla buruk geçti. Konserlerin iptal edildiği programda şehitler için Kur’an-ı kerim ve mevlid-i şerif okundu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilen programda 38 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırılar kınandı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Gönül isterdi ki bu şöleni geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi horonlarla, türkülerle kutlayalım. Hain saldırılar hepimizin içini yaktı. Şehitlerimiz için yapılan dualara herkes canı gönülden eşlik etti. Bu, büyük bir milletin mensupları olan bizlerin asla teröre yenilmeyeceğinin resmidir. Milli birliği hedef alan bu haince saldırılara karşı beraberliğimizi koruyacağız. Bu terör şebekeleri Türkiye’nin dirilişine engel olamayacak” dedi.

Karadeniz’e has ürünlerin satışa sunulduğu şölende vatandaşlara iki ton hamsi ekmek ikram edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X