Karagümrük çetin ceviz

Bursaspor’un ilk haftaki rakibi, fena bir kadro kurmadı.

Karagümrük çetin ceviz

Erkan Zengin gibi bir ismi bünyesinde bulunduran kırmızı siyahlıların,  Raheem Lawal, Mervan Çelik ve Alpaslan Erdem transferleri dikkat çekiciydi. 6 yabancı takviyesi de yapan Karagümrük’te Sercan Yıldırım’da var. 

Bursaspor, TFF 1. Lig’deki ilk maçına cumartesi günü çıkacak. Yeşil Beyazlılar, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Transfer tahtasını şuana kadar açamadığı için sahaya genç isimlerle çıkması yüksek ihtimal olan Bursaspor’un ilk haftaki rakibi neler yaptı bir de ona bakmak istedik. Geçen sene final maçında Sakaryaspor’u yenerek 1.Lig’e yükselen Karagümrük,  transferin en hareketli takımlarının başında geldi.

14 TAKVİYE YAPTILAR

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar ile yola devam eden kırmızı siyahlılar, şuana kadar 14 takviye yaptı. En tanıdık isim ise Bursaspor’un eski oyuncularından Sercan Yıldırım. Erkan Zengin, Mehmet Batdal, Barış Özbek gibi Süper Lig deneyimi olan isimleri kadrosunda tutan Karagümrük’ün Başakşehir’den Alpaslan Erdem ve Türkiye’de daha önce oynamış Mervan Çelik ve Rahem Lawal transferleri de dikkat çekiciydi. 

HOCA YABANA ATILMAMALI

Fortuna Sittard’tan kaleci Aykut Özer, Trabzonspor’dan kaleci Muzaffer Can Kaplan, Malatyaspor’dan Bülent Cevahir, forvet Innocent Emeghara, NEC Nijmegen’den Brahim Darri, Sheva’dan merkez orta saha Erik Sabo, Fenerbahçe’den Recep Kutun ve Ramazan Civelek, Akropolis’den golcü Alagie Sosseh, Solna’dan Stefan Silva’yı transfer eden Karagümrük’ de Başkanlık koltuğunda Süleyman Hurma oturuyor. Bu arada 39 yaşındaki Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar’ın alt liglerde 2 şampiyonluğu bulunuyor. 

**

Adımızdan söz ettireceğiz

Karagümrük Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, ligin iddialı takımlarından biri olabileceklerini söyledi. Genç teknik adam ‘İyi bir kadro kurduk. Tecrübeli futbolcularımız var. Bu lige de kısa zamanda alışacağımızı biliyoruz. Adınodan söz ettiren bir Karagümrük olacak. Geçen sezon iyi futbol oynayarak, bir üst lige çıktık. Aynı yolda ilerleyeceğiz. İlk hafta Bursaspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin belli sıkıntıları var ancak Bursaspor önemli bir takım’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X