Karaloğlu sanayi sitesini inceledi

Vali Münir Karaloğlu, BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği) Başkanı Arif Tak ile birlikte BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Karaloğlu sanayi sitesini inceledi

125 esnafın dükkanlarını teslim aldığı, 70 esnafın da çeşitli sektörlerde faaliyete geçtiği alanı da inceleyen Vali Karaloğlu, esnafla çay içerek sohbet etti. Proje inşaatını gezen Vali Karaloğlu “Bursa yıllardır pek çok noktadan iş ve aş için gelen insanların gözde merkezi. Bu cazibesi akabinde bir takım sorunları da beraberinde getiriyor. İnşallah en kısa sürede inşaatı tamamlandığında esnafımızın bereket merkezi olacak bu komplike tesis, hali hazırda şehir ile iç içe girmiş bir görüntü arz eden esnafımıza ve kentimize pek çok kolaylık sağlayacak” dedi. 

Projenin kendilerine ve şehre büyük güç katacağını belirten BESOB Başkanı Arif Tak da, projenin aynı zamanda Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmalarına da hız kazandıracağını ifade etti. 350 hektar arazide doğal gazı, arıtma tesisleri, yağmur suyu ve dere ıslahı gibi altyapı çalışmaları yaklaşık 100 milyon liraya malolacak tesis, 23 sektörden 3 bin esnaf ve sanatkara hizmet verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X