Karaloğlu’ndan veda turları

Antalya Valiliği’ne atanan Münir Karaloğlu, Garnizon Bölge Komutanlığı, Jandarma Alay Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.

Karaloğlu’ndan veda turları

Son Valiler Kararnamesi ile Antalya’ya atanan ve bugün Bursa’dan ayrılacak olan Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Bölge Komutanlığı, Jandarma Alay Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.

Karaloğlu, veda ziyaretlerine Garnizon Bölge Komutanlığı ile başladı.  Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık’ın yeni görev yerinde başarılar dilediği Vali Karaloğlu, ardından Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasına geçti ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye veda etti. Vali Karaloğlu ile 3 yılda çok önemli işlerde kararlılıkla çalıştıklarını söyleyen Başkan Altepe, “Hayırlı olsun. Bursa’ya hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bursa’ya 3 yılda yapılan her hizmette çok katkılarınız oldu. Gerek sorumluluk alma noktasında ve gerekse sıkıntıların çözülmesinde öncülük ettiniz. Çevre, sanayi, üretim ve üretimden dolayı yaşanan çevre kirliliği gibi konularda güçlü adımlar atıldı” dedi.

GÜZEL İŞLER YAPTIK

Özellikle çevre kirliliği ile ilgili konulardaki hassasiyeti nedeniyle kentteki derelerin temizlendiğini, Nilüfer Deresi’nin de temizliğinin sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Altepe, “Güçlü bir iradeyi korumak ve dayanışma çok önemliydi. Belediyecilik tecrübelerinizin de desteğiyle Bursa’da kararlılıkla güzel işler yapıldı. 3 yıl kısaydı, 5 yıl Bursa’da kalırsınız diye düşünüyordum ama nihayetinde bu bir görev. Umuyorum ki ileride farklı görevlerle yeniden sizi Bursa’da görürüz. Antalya da potansiyeli yüksek olan ve her yıl çok sayıda turisti ağırlayan bir şehir. Orada da çok iyi çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Vali Münir Karaloğlu da duygu ve düşüncelerini ifade ederek, “Bursa’da 3 yıl oldu. 3 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Bursa’da huzurlu bir ortamda görev yaptık. Ortak iradeyle önemli işler yapıldı. Güzel bir sinerji oluştu. Bursa, önemli ve öncü bir şehir. Büyükşehir Belediyesi de öncü uygulamalarıyla sadece Bursa’da değil, pek çok yere örnek oluyor. Yarın Bursa’dan ayrılıyorum, bu süreçte mutlaka hakkımızın geçtiği noktalar olmuştur. Benden yana, hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin… Bursa’da güzel dostluklar da kurduk. Artık Antalya’da da bir kapınız olduğunu bilmenizi isterim” diyerek, Başkan Altepe ve bürokratlarını, Antalya’ya davet etti.

Karaloğlu, daha sonra Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin ve Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile de vedalaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X