Karaman nefes aldı! 4-1

Mavi beyazlılar alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Alacahırkaspor’u 4-1’le geçti ve rakibiyle arasında puan farkını 7’ye çıkardı.

Karaman nefes aldı! 4-1

TOLGA ÖZTAŞ

1. Amatör Küme 3. Grup’ta küme düşme mücadelesi yapacak takımı belirleyecek maçta Yeni Karamanspor, Alacahırkaspor’u 4-1 mağlup etti. Mavi beyazlılara galibiyeti getiren goller 32 ve 80’de Volkan, 51’de İsrafil ve 66. dakikada Recep’ten geldi. Alacahırka’nın tek sayısını ise 10. dakikada Mümin kaydetti. Bu sonuçla birlikte puanını 15’e yükselten mavi beyazlılar, Alacahırkaspor’un 8 puanda kalmasıyla rahat bir nefes aldı.

SAHA: Hürriyet

HAKEMLER: Şirin Burhan (***), İlker Tecer (***), Murat Cevrin (***)

GOLLER: Dk.10 Mümin (Alacahırka)Dk.32-80 Volkan, Dk.51 İsrafil, Dk.66 Recep (Y.Karaman)

KIRMIZI KART: Dk.74 Alper (Alacahırka)

YENİ KARAMANSPOR: Kadir (**), Recep (***), Yasin (**), Serhat (**), Mehmetcan (**), Sercan (**), Furkan (**), Cem (**), Volkan (***), İsrafil (***), Enes (**)

ALACAHIRKASPOR: Sefa (*), Batuhan (*), Emre (**), Alper (*), Furkan (*), Şafak (*), Mesut (**), Kıvanç (*), Mümin (**), Okan (*), Serkan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X