Karaman’da “Anadolu Odaları Platformu” Toplantısı

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın dönem başkanlığını yaptığı “20. Anadolu Odaları Platformu” toplantısı Karaman Serbest Muhasebeci M…

Karaman’da “Anadolu Odaları Platformu” Toplantısı

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın dönem başkanlığını yaptığı “20. Anadolu Odaları Platformu” toplantısı Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde Karaman’ın Ermenek ilçesinde yapıldı. Toplantı öncesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, sırasıyla Ermenek şehitliği, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti. Heyet daha sonra toplantının yapılacağı otele geçti. Toplantıya Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı ile Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Rıfat Karaulu da katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar görüşülerek deklare edildi. Mevzuat ve güncel konuların görüşüldüğü toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi. Toplantı sonunda serbest muhasebeci mali müşavirler Ermenek Baraj Gölü gezisine katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X