Karaman’da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Kent Konseyi Spor Meclisi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası oynanan final…

Karaman’da Kurumlararası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Kent Konseyi Spor Meclisi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karaman Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleşen, 27 takımdan toplam 542 sporcunun mücadele ettiği kurumlar arası futbol turnuvası Spor Lisesi ile Türk Telekomspor arasında yapılan final karşılaşması ile tamamlandı. Final karşılaşmasında Türk Telekomspor rakibi Spor Lisesini 1-0’lık skorla mağlup ederek kurumlar arası futbol şampiyonluğunu kazanırken, Spor Lisesi ise ikinciliği elde etti. Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğü’nü mağlup eden Karaman Adliyesi üçüncülüğü, Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğü ise dördüncülüğü elde etti. Vali Murat Koca’nın da bir süre seyrettiği final müsabakasının ardından madalya ve kupa töreni düzenlenirken, rakibini mağlup ederek şampiyon olan Türk Telekomspor’a madalyaları ve kupası Vali Murat Koca tarafından verildi. İkinci olan Spor Lisesi oyuncularına kupa ve madalyalarını AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, üçüncü olan Karaman Adliyesine kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, dördüncü olan Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğü oyuncularına kupa ve madalyalarını ise Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Gezici verdi. Törenin ardından birlikte fotoğraf çektirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X