‘Karanlık odakların tek hedefi ülkemizin güçsüz olmasıdır’

Başbakan Davutoğlu, “Ülkemize kurulan tuzakların, terör şebekelerinin ardındaki karanlık odakların tek hedefi ülkemizin güçsüz olması, dolayısıyla gençlerin geleceğinin karanlık olmasıdır” dedi.

‘Karanlık odakların tek hedefi ülkemizin güçsüz olmasıdır’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Başbakanımız Gençlerle Buluşuyor” etkinliğine katıldı.

Gençlere, sandık başına gitmeleri çağrısında bulunan Davutoğlu, şöyle konuştu:

“Ülkemize kurulan tuzakların, terör şebekelerinin ardındaki karanlık odakların tek hedefi ülkemizin güçsüz olması, dolayısıyla senin güçsüz, geleceğinin karanlık olmasıdır. Senin ve kuşağının geleceğini ipotek altına almak istiyorlar. Senden, özellikle hocan olarak şunu istiyorum; Türkiye’nin gücüne güç, itibarına itibar katan AK Parti’ye oy vererek, bu tuzağı boz, ülkemizin geleceği ile kendi geleceğini kendin aydınlat. Zira sen ülkemizin yarınısın, geleceğimizin umudusun ve dinamizmimizin kaynağısın. Senden mutlak sandık başına gitmeni, temel vatandaşlık hakkın olan oy verme hakkını kullanmanı istiyorum. Kararın hayırlı olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X