Karantinada olan Cristiano Ronaldo’nun ilk görüntüsü ortaya çıktı

Dünya üzerinde binlerce can alan koronavirüs salgınının İtalya’da yayılmasının ardından ülkesi Portekiz’e giden ve kendisini karantinaya alan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Karantinada olan Cristiano Ronaldo’nun ilk görüntüsü ortaya çıktı

Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo’nun koronavirüsten korunmak amacıyla Portekiz’de bulunan Ilha De Fuzeta adasını satın aldığı ve ailesiyle birlikte burada kendini karantinaya aldığı iddia edilmişti.

İddialardan sonra Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun koronavirüs şüphesiyle memleketi Madeira’da karantina altına alındığı açıklandı.

Portekiz’e bağlı özerk bölge Madeira’da karantinaya alınan Ronaldo’nun son durumu nişanlısı Georgina Rodríguez’in paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Juventus’tan takım arkadaşı Daniele Rugani’nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası İtalya’ya dönmeyeceğini kulübüne bildiren Ronaldo, ailesiyle birlikte herkesten uzak izole bir yaşam sürmeye başladı.

Memleketi Madeira’da okyanus manzaralı evinde dış dünyayla olabildiğinde az temaslı bir şekilde yaşayan Ronaldo, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bütün dünyayı bu salgına karşı uyarmayı da ihmal etmedi.

Daha önce kardeşiyle evinin terasında görüntülenen Portekizli yıldızın son olarak kendisini evin dışından çeken kameralara perdenin arkasından baktığı anlar sosyal medyaya yansıdı.

Ronaldo’nun karantina yaşamından fotoğrafları da sosyal medyaya sızmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X