Karaosmanoğlu, Başiskele Muhtarları İle Buluştu

Başiskele ilçesinin muhtarları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı…

Karaosmanoğlu, Başiskele Muhtarları İle Buluştu

Başiskele ilçesinin muhtarları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele’nin muhtarlarıyla bir araya geldi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve üyelerinin katıldığı birliktelikte ilçenin gereksinimleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Buluşmada konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız bizlerin en yakın çalışma arkadaşıdır. Sizler mahallelerimizde elimiz, ayağımız ve gözümüzsünüz. Mahallemizde güzel ve hoş görünmeyen çirkinlikler varsa hemen kaldıralım. Kocaeli güzelleşiyor ve değişiyor. Hizmetlerimizin öncelik sırasını sizlerle belirleyerek yatırımlarımızı buna göre belirlemeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu. En güzel mahalle olma noktasında muhtarların görevleri bulunduğunu da hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız birbirleriyle yarışmalıdır. Bu bize hizmet noktasında heyecan verir. Hedefimiz daha iyi yaşanabilir, örnek şehirdir. Görevde olduğumuz sürece göz boyaması asla yapmadık. İsraf yapmadan, kaynaklarımızı en verimli şekilde kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz. 2004’teki mahallelerimizin durumuyla şimdiki arasında çok büyük bir fark var. Başarımızda insan kaynağımızın faktörü çok önemlidir. Milletimiz çalışkan ve istikrarlı bir şekilde güzel hizmetler ortaya koyanları destekliyor” dedi. Millete hizmet için göreve seçildiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm seçilmiş ve göreve gelmiş bizler halkımızın hizmetkârıdır. Doğal olarak bizle görev yapan işçisinden en üst düzeyde görev yapan ekibimizde, bu anlayışla hizmet ediyor, edecektir. Muhtarlarımızın eskiyen bilgisayarlarını yenileyerek, görülen aksiliklerinde giderilmesini sağlayacağız. Kırtasiye yardımı da yaparak hizmette muhtarımızın elini güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında büyük bir yarış içerisinde olduğunun da altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz güçlü olmak zorunda. Bu da istikrarlı bir siyasi anlayıştan geçmektedir. Yerelde biz bu hizmetleri yapabiliyorsak hükümetimizin güçlü ve çalışkan olması en büyük etkendir. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız vatanımız için canla başla çalışmaktadır. Gece gündüz demeden ülkemizi nasıl daha yukarılara çıkarırım bunun derdindeler. Biz de yerelde tüm ülkeye model bir Büyükşehir Belediyesi olduk. Arkadaşlarımız fedakârca çalışıyorlar” diyerek sözlerini tamamladı. Başiskeleli muhtarlar daha sonra ilçeye yapılması gereken hizmetler hakkında görüşlerini başkanlara dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X