‘Kararlı bir şekilde yukarıya çıkmalıyız’

Hamza Hoca, taraftar desteğini de arkalarına alarak üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

‘Kararlı bir şekilde yukarıya çıkmalıyız’

‘Aşağısı ile olan teması büyük ölçüde bitirdik’ diyen genç teknik adam ‘Yerimiz buralar olmamalı. Önümüzdeki sezon için de alabileceğimiz oyuncuları şimdiden takip etmekte fayda var’ şeklinde konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde üst sıralara doğru çıkmak istediklerini söyledi. Eskişehirspor karşısında kritik bir galibiyet aldıklarını ifade eden Hamza Hoca, ‘Şükürler olsun iyi bir sonuçla döndük. Aşağısı ile olan teması büyük ölçüde bitirdik. Kararlı bir şekilde yukarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçtiğimiz maç ne kadar önemliyse bu maç da önemli. Taraftar desteğini de arkamıza alarak iyi sonuçlar alabilirsek yukarılara tırmanırız’ dedi.

“TAKİP ETMEKTE FAYDA VAR”

Hamzaoğlu, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, ‘Transfer ilk önceliğimiz değil. Elimizdeki imkanları en maksimum şekilde değerlendirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın performanslarını arttırma düşüncesindeyiz. Alabileceğimiz oyuncuları şimdiden takip etmekte fayda var. İnşallah ihtiyaç olmaz. Kulübümüze ekstra maliyet getirmeden çalışmalarımız sürüyor’ ifadelerini kullandı.

“YAPMAMASI GEREKİRDİ”

Bakaye Traore’nin oyundan alınırken kendisine tepki göstermesine de değinen Hamza Hoca, ‘Bakaye uzun zamandan sonra ilk defa oynadı. Oyuncu farkında değil, birkaç tane eksiğinden dolayı hata yaptı, kaybetti ve riskli oldu bizim açımızdan. Daha fazla hırpalamanın gereği yoktu. Böyle bir değişiklik yaptık. Formayı yakalamış, bırakmak istememesi güzel bir şey. Tatlı bir sitem ama yapmaması gerekirdi. Bu tür şeylere taviz vermeyeceğimizi herkesin bilmesi lazım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X