Karayalçın’dan Türkyılmaz’a ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret eden Dışişleri eski Bakanı Murat Karayalçın, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karayalçın’dan Türkyılmaz’a ziyaret

ÖMER BİLİK

Karayalçın’ın ziyaretine CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları ile meclis üyeleri ve parti yöneticileri de katıldı. Ziyarette proje ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Karayalçın’a Mudanya’nın planları konusunda da sunum gerçekleştirildi, yapılabilecek çalışmalar hakkında da bilgi alışverişi sağlandı. 

Hazırladıkları Turizm Master Planı hakkında Karayalçın’ı bilgilendiren Belediye Başkanı Hayri  Türkyılmaz, “Belli bir plan ve program çerçevesinde Mudanya’nın anayasasını çıkaracağız. Mağduriyetlerin olmadığı bir çalışma yürütüyoruz. Mudanya’yı geleceğe geçmişini koruyarak, sizlerin de bilgi ve birikimlerinden faydalanarak taşıyacağız” diye konuştu.

Bursa’nın her bölgesinin önemli olduğunu ancak, Mudanya’nın farklı bir yeri olduğunu ifade eden Murat Karayalçın da, “Hayri Bey’in başarısı hem bizler, hem de sevenleri ve CHP’nin başarısı için önemli taşıyor. Mudanya onların ötesinde önemi olan bir bölgemiz. Bu ziyaretimde belediye çalışmaları hakkında bilgiler alma fırsatı buldum. Eski bir belediye başkanı olarak da bilgi ve tecrübelerimi aktardım” ifadelerini kullandı. Daha sonra CHP İlçe Başkanlığı’na geçen Karayalçın, burada İlçe Başkanı Ergül Batman ve yönetimle biraraya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X