Karayılan ile görüşen FETÖ’cü hain tutuklandı

Bursa merkezli 7 ilde, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan örgütün “eğitim imamı” olduğu iddia edilen Cemal Bulut tutuklandı.

Karayılan ile görüşen FETÖ’cü hain tutuklandı

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 12.01.2017 tarihinde düzenlenen operasyonda, FETÖ’nün eğitim İmamı olarak bilinen ve FETÖ’nün bir çok okulunda yöneticilik yapmış Cemal Bulut’u İstanbul’da saklandığı evde gözaltına almış ve ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmişti. Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilmişti.

Cemal Bulut, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PKK’ya sızan emniyet ve MİT görevlilerini deşifre ettiği iddia edilmişti

Cemal Bulut’un 2015 yılında Kandil’e giderek PKK lideri Murat Karayılan ile görüştüğü ve bölücü örgüt içerisinde bulunan MİT, Emniyet ve Jandarma ajanlarının listesini PKK’ya verdiği örgütün bu listede bulunan kişileri deşifre ederek infaz ettiği iddia edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X