Kardelen Amerika seferine hazırlanıyor

Kardelen ve Yaylacık markalarıyla iç pazara, Cardelion markasıyla dış pazara kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, tanıtım atağını sürdürüyor.

Kardelen Amerika seferine hazırlanıyor

Şirket, 2-5 Mayıs tarihlerinde Apas Feira 2016 / Brezilya Gıda Fuarı’na, 24-26 Mayıs tarihlerinde ise ABD’de ‘Sweets & Snacks Expo Chicago Fuarı’na katılacak. İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, dünyanın önemli gıda ve şekerleme fuarlarına katıldıklarını ve buralarda kestane şekerinin yanı sıra Bursa’yı da tanıttıklarını söyledi.

Her fuarda ziyaretçilere kestane şekeri ve İngilizce hazırladıkları Bursa şehir haritası hediye ettiklerini kaydeden Akgün, ”Brezilya’daki fuarda hedefimiz, 10 bin kişiye kestane şekeri ikram etmek. Diğer fuarlarda da benzer sayıda ziyaretçilere kestane şekeri ikram ediyoruz. Ayrıca Bursa’nın tarihi turistik yerlerini gösteren İngilizce olarak hazırladığımız Bursa Şehir haritasını da standımıza gelen ziyaretçilere veriyoruz” dedi. İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir ise fuarlarda gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X