Kardelen Kestane Şekeri Cidde’de

Avrupa ve Ortadoğu’da çok sayıda ülkede çeşitli mağazalarda satılan Kardelen Kestane Şekeri, kendi adıyla yurt dışındaki ilk satış mağazasını Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde açtı.

Kardelen Kestane Şekeri Cidde’de

Üretici firma İlka Şekerleme’den yapılan açıklamada, Türkiye’deki mağaza konseptine uygun olarak dizayn edilen mağazanın benzerlerinin farklı ülke ve şehirlerde de açılması için görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 

İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, Suudi Arabistan’ın Mekke şehrinde 2 yıl önce bir mağazada satışa sundukları Kardelen markalı kestane şekerlerinin büyük beğeni topladığını söyledi. Akgün, Mekke’deki mağaza sahiplerinin talebi üzerine Cidde’de bu kez Türkiye’deki mağaza konseptinin aynısının uygulandığı bir mağaza planladıklarını belirterek, ‘Bu mağazamızı geçen hafta hizmete soktuk. Açılışı Cidde Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Gamal Kamel Azhar yaptı’ dedi. 

AMAÇ DÜNYAYA TANITMAK

İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, Bursa’nın kestane şekerini sadece Türkiye’de değil dünya çapında da tanıtma çabası içinde olduklarını ifade etti. Özdemir, ‘Türkiye’de 13 mağazamız var. Bunun dışında gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok sayıda da bayilikler verdik. Hedefimiz, yurt içi ve dışındaki bayiliklerimizde de oluşturduğumuz mağaza konseptini uygulamaktır’ diye konuştu.

AVRUPA’DA CARDELİON MARKASI İLE AÇILACAK

Deniz Utku Özdemir, Türkiye ve Ortadoğu’da Kardelen markasını tercih ettiklerini Avrupa ülkelerinde ise Cardelion markasını kullandıklarının altını çizdi. Özdemir, ‘Her iki markamızın da ürün kalitesi aynıdır. Önümüzdeki süreçte Avrupa pazarında daha etkin olmayı ve Cardelion mağazalarını açmayı hedefliyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X