Kardelen tanıtımda hız kesmiyor

Kardelen Kestane Şekeri’nin üreticisi İlka Şekerleme, Almanya’nın Köln şehrinde 1-4 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen 45’nci ISM 2015- Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı’nın ardından, Dubai’ye geçti.

Kardelen tanıtımda hız kesmiyor

Burada 12 Şubat’a kadar devam edecek olan Gulfood Dubai Middle East-Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’nda ürünlerini sergileyen Kardelen’in ürünlerinin beğeni topladığı bildirildi. Şirketin Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir, her iki fuara da ihracatta kullandıkları Cardelion markasıyla katıldıklarını vurguladı.

ÜRÜNLERİMİZ BEĞENİLDİ

Kestane şekerinin tüm dünyada beğenildiğini dile getiren Özdemir, İlka Şekerleme olarak Kardelen markasıyla Türkiye’nin her köşesine ulaştıklarını söyledi. 

Özdemir, son yıllarda yurt dışı pazarlara da ağırlık verdiklerini belirterek, dünya genelinde Fransızların ürettiği kestane şekerlerinin pazara hâkim olduğunu kaydetti. 

Özdemir, ”İlka Şekerleme olarak, yurt dışı fuarlara katılarak yaptığımız tanıtım sonrasında, bizim ürünlerimiz de pazarda beğenildi. Yurt dışında Cardelion markasını kullanıyoruz” dedi. Özdemir, Bursa’da ürettikleri kestane şekerlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmak için yoğun bir çaba harcadıklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X