Kardelen’e bronz madalya

Kardelen Kestane Şekeri, 1995 yılında başladığı sektör yolculuğunda, başarı öyküsünü gıda ihracatı kategorisinde aldığı bronz madalya ile taçlandırdı.

Kardelen’e bronz madalya

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) bünyesindeki Uludağ Yaş Meyve Sebze ihracatçıları Birliği, şirketi dış satımdaki başarısı nedeniyle bronz madalyaya layık gördü. Kardelen’in üreticisi İlka Şekerleme’nin Genel Müdürü Mümin Akgün, Avrupa’dan Amerika’ya, Afrika’dan Asya’ya kadar 35 ülkede sofralara Bursa’nın yerel lezzetini ulaştırdıklarını söyledi.

Kardelen’in sektöründe ilk Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Kalite Belgesi alan firma olduğuna dikkat çeken İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, “Yurt içi ve Ortadoğu’da, Kardelen markamızla, Avrupa başta olmak üzere diğer yurt dış pazarlarda ise Cardelion markamızla iyi bir çıkış yakaladık. Bursa’da sektörümüzdeki ihracat yapan firmalar arasında bronz ödül almak şevkimizi daha da arttırdı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X