Kardelen’in yeni ambalajına tam not

Kardelen, Cardelion ve Yaylacık markalarıyla iç ve dış pazara kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, birbirinden güzel ambalajlarına bir yenisini daha ekledi.

Kardelen’in yeni ambalajına tam not

Kadın tüketicilere özel tasarlanan yeni ambalaj beğeni topluyor. İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir, Bursa’ya özgü lezzetli bir ürün olan kestane şekerini dünya sofralarına sunduklarını belirterek, ”Her türlü bütçeye uygun seçeneklerimiz ve şık tasarımlı ambalajlarımızla müşterilerimizin beklentilerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz” dedi. 

Yeni ambalajlarının şık tasarımı ile dikkat çektiğini ve 15 TL’lik fiyatıyla da cazip bir hediyelik ürün olduğunu vurgulayan Özdemir, ”Sevdiklerine kestane şekeri hediye etmek isteyenler için, uygun fiyatlı ve güzel bir ambalaj geliştirdik. Bu ambalajımızı özellikle hanım müşterilerimize özel tasarladık. Hanım müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X