Kardelenlerin hedefi büyük

Kardelen Gemlik Engellileri Yaşatma Derneği kuruldu. Belediye Başkanı Refik Yılmaz`ı ziyaret eden Dernek Başkanı Nevzat Çelik ve yönetim kurulu üyeleri hedef ve projelerini anlattılar.

Kardelenlerin hedefi büyük
CEMAL KIRGIZ
  
Engellilere yönelik proje ve çalışmalarda denetim mekanizmalarını harekete geçirmeyi amaçladıklarını bildiren Kardelen Gemlik Engellileri Yaşatma Derneği Başkanı Nevzat Çelik, Türkiye’de 8,5 milyon engelli vatandaş bulunduğunu söyledi.
 
Hedeflerinin de bu engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirten Çelik, engelli bireylerin sosyal hayata kazandırılması yönünde çaba göstermek, toplumu bilinçlendirme amacında olduklarını kaydetti.
 
Engellilere yönelik eşit ve adil kucaklama isteği ile hareket ettiklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, ilçeye 2 yıl içinde engelli parkları kazandırdıklarını dile getirdi. Yılmaz, “Engellilere yönelik hizmetlerimiz yeterli değil ancak, önemli çalışmalar da yapıldı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X