Kardeş kulüp geliyor

Dün Al-Ittihad Jeddah kulübünün temsilcilerini Özlüce’de ağırlayan Başkan Ali Ay ‘Arap kardeşlerimizi burada görmekten çok mutluyuz’ dedi.

Kardeş kulüp geliyor

Cumartesi günü Bursaspor’un konuğu olacak olan Suudi Arabistan ligi takımlarından Al-Ittihad Jeddah Kulübü’nün Başkanı Ahmed Mesoud ile takımın teknik heyeti ve OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk Bursaspor yönetimini ziyaret etti. Başkan Ali Ay, ‘Al-Ittihad kulübünden bana bahsedildiğinde hiç düşünmeden dostluk maçı için onay verdim. Maçın tesislerimizdeki antrenman sahalarında oynanabileceğini söylediklerinde, şehrimizin ve yeni stadımızın tanıtımı açısından, bu organizasyonu stadyumumuzda gerçekleştirelim dedim. İki kulüp ilerleyen zamanda belki kardeş kulüp bile olabilir’ diye konuştu.

ÇOK MUTLU OLDUK

Al-Ittihad Futbol Kulübü Başkanı Suudi Arabistanlı işadamı Ahmed Mesoud ise şunları söyledi:

“Bursa’da bulunmaktan ve Bursaspor’un misafiri olmaktan çok mutluyum. Dostluk maçı vesilesiyle ilişkilerimizin inşallah daha da gelişerek büyümesini, Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki ilişki ve işbirliğinin de artmasını temenni ediyorum. Suudi Arabistanlı turistlerin yoğunluğu bu şehirdeymiş, ben bunu duyduğum zaman çok mutlu oldum. Daha farklı organizasyonlar yapacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X