Kardeş şehirden Nilüfer’e ziyaret

Bulgaristan’ın Gotse Delchev Belediye Başkanı Vladimir Moskov, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kardeş şehirden Nilüfer’e ziyaret

Nilüfer Belediyesi’nin Bulgaristan’daki kardeş şehri olan Gotse Delchev’in Belediye Başkanı Vladimir Moskov ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. 

Bozbey, “Ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Gotse Delchev ile kardeş şehiriz ama bir türlü gitme fırsatımız olmadı. En yakın zamanda ziyaret etmek istiyorum. Bu tür ziyaretler kardeşlik ilişkilerimizi güçlendirecektir. Kültürlerimizi ve birbirimizi yakından tanıma fırsatı sağlayacaktır. Nilüfer ve Bursa’ya hoş geldiniz” dedi.

Bulgaristan’dan gelen heyete Nilüfer’de hayata geçirilen örnek projeler hakkında bilgi veren Başkan Bozbey, iki şehir arasında ortak projeler üretilerek kültürel ve sosyal bağların güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kendilerine gösterilen misafirperverlik için Başkan Bozbey’e teşekkür eden Viladimir Moskov de, Nilüfer’i çok beğendiklerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X