‘Kardeş’çe güldürecek!

Önceki akşam Endülüs Park AVM’de keyifli bir konser veren Suzan Kardeş, Kasım ayında düzenlenecek olan Komedi Festivali’nde yapacağı stand-up ile ünlü dostlarıyla makyaj odasında yaşadığı komik anıları anlatacağını söyledi.

‘Kardeş’çe güldürecek!

Rıdvan DEMİR

 

Ünlülerin makyözlüğünden sahnelere uzanan kariyeriyle Balkan müziklerinin Türkiye’deki en ünlü isimlerinden bir haline gelen Suzan Kardeş, önceki akşam Endülüs Park AVM’de konser verdi. 

Ücretsiz olarak gerçekleşen ve büyük ilgi gördüğü konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kardeş, ‘BKM bu yıl bir komedi festivali yapıyor. Kasım ayındaki festivalde ben de özel bir gece yapacağım. Anlatacağım hikayelerin içinde makyajını yapıtğım ünlü isimlerle yaşadığım komik anılar da var’ dedi.

İLKLERİN KADINIYIM

Kısa süre önce Bursa’da hizmete giren Endülüs Park AVM’deki ilk konseri vermekten büyük keyif aldığını söyleyen Suzan Kardeş, ‘Ben ilklerin kadınımıyım ya, Endülüs Park AVM’nin de ilk şarkıcısıyım. Açılışı ben yapıyorum. Türkiye’nin önemli sanatçıları burada şarkı söyleyecekler’ dedi. Kardeş, açık alndaki konserinde şarkıları kadr dansçısı ve orkestrasıyla yaptığı şovla da büyük alkış aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X