Kardeşinin işyeri eklentisini yıktırttı

Mudanya’yı örnek bir ilçe haline getirmek için herkese adil davrandıklarını belirten Türkyılmaz, kardeşinin Güzelyalı’daki iş yerinin önüne yaptığı eklentiyi kaldırttı.

Kardeşinin işyeri eklentisini yıktırttı

Mudanya’da işletmelerin yaptığı ilave çıkıntılara belediyenin verdiği süre şubat ayı sonunda doldu. 

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kardeşi Adnan Türkyılmaz’a ait Güzelyalı’da bulunan kahvehanenin sonradan yapılan eklentilerini de kaldırttı. 

Göreve gelirken herkese eşit hizmet götüreceğine söz verdiğini belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Şimdi bu sözümü tutmanın gururu içindeyim. Kardeşim Adnan Türkyılmaz’a da çok teşekkür ediyorum. Güzelyalı’da kendisine ait işletmenin ilave bir bölümü vardı. Kardeşim bu bölümü kaldırarak diğer esnafa da örnek teşkil etti. Bütün işletme sahiplerinden de bu anlayışı bekliyoruz” dedi.

VERİLEN SÜRE DOLDU

İlave imalatların esnaf tarafından kaldırılmaması halinde belediye olarak müdahale edeceklerini belirten Hayri Türkyılmaz, “İşletme sahipleri ilave bölümleri kaldırmak için bizden mühlet istemişti. Biz de belediye olarak kendilerine bu ay sonuna kadar süre tanımıştık. Şimdi bu süre doluyor. Bütün işletme sahiplerinin verdikleri sözü tutmasını bekliyoruz. Onlar sözlerini tutmazlarsa, biz sözümüzü tutarak ilave çıkmaları yıkacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X