Kardeşinin şerefine Sarp coştu

Bursalı ünlü oyuncu Sarp Apak, kardeşi Mehmet Berk Apak’ın önceki akşam gerçekleşen nişan töreninde eğlenmekten adeta kendinden geçti.

Kardeşinin şerefine Sarp coştu

FIRAT TORAMAN

BÜYÜK BİR AİLE OLALIM

Kardeşi Mehmet Berk Apak’ın Gizem Arış’la Bursa’da gerçekleşen nişan törenine sevgilisi Bengisu Uzunöz’le birlikte katılan ünlü oyuncu Sarp Apak, hem duygulandı hem de çok eğlendi. Tören öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Apak, ”İnşallah sağlıklı çocukları olur. Sırada düğünler var. Tarihler nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen önümüzdeki yaz gibi olur. Çünkü biz bir büyük bir aileyiz, herkesin bir araya getireceğimiz zamanı bekleriz. İnşallah çocuklarımız da olacak, kendi ailem gibi bir ailem olmasını istiyorum” dedi. 

YAĞMURA RAĞMEN EĞLENDİLER

Kasaba Restoran’daki nişan töreninde hem ailesi hem de yakınlarıyla hasret gideren Sarp Apak, kardeşinin yaşadığı mutluluğa ortak oldu. Kendini piste atıp hem eğlenen hem de konukları eğlendiren Sarp Apak, gecenin ilerleyen saatlerinde şiddetini artıran yağmura da aldırış etmedi. Sırılsıklam olmasına rağmen kardeşi ve sevgilisiyle çok eğlenen Sarp Apak, adeta felekten bir gece çaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X