“Kardeşliğimizin kıymetini bilelim”

Valilik ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın desteklediği proje ile Ortadoğu ve Kafkasya Derneği tarafından organize edilen Kafkas Gençlik Kampı kapsamında öğrenciler 2-9 Ağustos tarihlerinde Bursa’da misafir edilecek.

“Kardeşliğimizin kıymetini bilelim”

Etkinlikler kapsamında dünyanın birçok bölgesinde yaşayan Kafkas kökenli gençler, Mustafakemalpaşa’da buluşarak tüm dünyaya dostluk ve kardeşlik mesajı verirken, Vali Münir Karaloğlu’na da ziyarette bulundular.

Kafkas kökenli gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu, “Bursa Türk İslam medeniyeti açısından önemli bir merkez. Bursa Kafkasya’dan, Balkanlardan çok sayıda da göç alan bir ilimiz. Kafkaslarda devam eden bir dram var. Biz temenni ediyoruz ki dünyanın hiçbir yerinde gözyaşı olmasın. Özellikle İslam coğrafyasında hiç olmasın diye temenni ediyoruz. Ama İslam coğrafyasının hem kuzeyinde ve hem de güneyinde kargaşa var, gözyaşı var. İnşallah dua edelim en kısa zamanda bunlar son bulsun. Bir an önce bizim kenetlenmemiz ve kardeşliğimizin kıymetini bilmemiz çok önemli’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X