Kardeşşehir’den Türkyılmaz’a ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Fransa’nın Romorantin kenti, Kardeşşehir Dernek Başkanı MoniqueAigret ve eşi GilbertAigret ile bir araya geldi.

Kardeşşehir’den Türkyılmaz’a ziyaret

ÖMER BİLİK

 

Başkan Türkyılmaz ve eşi Gülbahar Türkyılmazın da katıldığı buluşmada konuşan Kardeşşehir Dernek Başkanı MoniqueAigret, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kumyaka’da 460 kişi ile su üzerinde gerçekleştirilen Barış Sembolü ile Guinness Rekoru kırılmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

Bu rekorun ardından yeni bir görev daha üstlendiklerini belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Dünya Barış Organizasyonu Başkanı Anatoliy Karpov ve beraberinde UNESCO Barış Organizasyonu Üyesi Protoizei Aleksandr Ageikin ile UNESCO Barış İnsanı Aleusaudr Ochirova’nın, 27-29 Ekim 2015 tarihlerinde konferans vermek üzere Mudanya’da olacağını bildirdi. Türkyılmaz, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ sözünü, ‘sonsuza dek barış’ diyerek, tüm dünyaya haykıracağız. Bu heyecanla, barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanyamızı Dünya Barış Şehri olma yolunda tüm dünyaya tanıtmış olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X