Kargı Anadolu Lisesi’nde Geleneksel Pilav Günü

Kargı Andolu Lisesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘’Pilav Günü’’ etkinliği gereçekleştirildi. Okul aile birliğinin katkılarıyla düzenlenen ‘G…

Kargı Anadolu Lisesi’nde Geleneksel Pilav Günü

Kargı Andolu Lisesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘’Pilav Günü’’ etkinliği gereçekleştirildi. Okul aile birliğinin katkılarıyla düzenlenen ‘Geleneksel Pilav Günü’ etkinliğine Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Okul Müdürü Halil Dağ, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik misafirlere yemek ikramı ile başladı. Daha sonra öğretmen ve öğrenciler tarafından da hazırlanan müzik dinletisi ile devam etti. Okul Müdürü Baş Yardımcısı Yakup Duran bu tür etkinliklerin vatandaşların okula olan ilgisinide arttırdığını belirterek, “Geleneksel Pilav Günü etkinliğimizin bu yıl 3. gerçekleştirdik. Bu tür etkinliklerin vatandaşlarımızın okulumuza olan ilgilerini dahada arttırdığına inanıyorum. Fen Lisesine dönüşen okulumuzun bu sene Kargı’dan daha çok öğrencinin tercih etmesini bekliyoruz. Okulumuz başarının yanında bu tür sosyal etkinliklerlede ön plana çıkmayı başarmıştır. Geleneksel pilav günü etkinliğimiz önümüzdeki yıllarda da devam edecektir’’ dedi. Günün sonunda mezun olan öğrenciler keplerini yağmurun yağışı nedeniyle okul yemekhanesinde atmak zorunda kaldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X