Kargı’da Havuz Sezonu Açıldı

Çorum’un Kargı ilçesinde Kargı Belediyesi tarafından hizmete sunulan ‘Su Dünyası’ havuzu hizmete açıldı. Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınma…

Kargı’da Havuz Sezonu Açıldı

Çorum’un Kargı ilçesinde Kargı Belediyesi tarafından hizmete sunulan ‘Su Dünyası’ havuzu hizmete açıldı. Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte, Kargı’da çayır mevkiinde hizmet veren, işletmeciliğini Hüsamettin Demirdiş’in yaptığı Su dünyası hizmete açıldı. Salı ve Perşembe günleri bayanlara, diğer günler ise erkeklere hizmet verecek olan havuz, haftanın 7 günü açık olacak. İşletmeci Hüsamettin Demirdiş, yaklaşık bir hafta süren hazırlık ve bakım çalışmalarının ardından Su Dünyas’nın hizmet vermeye başladığını belirtti. Demirdiş, “Havuzumuzda her akşam 5 saat temizlik işlemi yapılarak suyu değiştiriliyor. Bayanlara ait olan Salı ve Perşembe günlerinde bayan personelimiz müşterimize hizmet veriyor’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X